Atacantul Magaye Gueye de la Dinamo Bucureşti a fost depistat dopat cu cocaină

Atacantul lui Dinamo Bucureşti, Magaye Gueye (30 de ani) a fost prins dopat cu cocaină în urma controlului efectuat la derby-ul dintre Dinamo şi FCSB, din optimile Cupei României, susţine site-ul doardinamo.ro, citând surse din presa de specialitate.

546 afișări
Imaginea articolului Atacantul Magaye Gueye de la Dinamo Bucureşti a fost depistat dopat cu cocaină

Atacantul Magaye Gueye de la Dinamo FOTO Profimedia

Doardinamo.ro informează, citind surse din presa sportivă că echipa de fotbal Dinamo Bucureşti a primit notificare din partea Agenţiei Naţionale Anti Doping, cu privire la situaţia lui Magaye Gueye. De asemenea, Federaţia Română de Fotbal, Liga Profesionistă de Fotbal şi Comitetul Olimpic şi Sportiv Român au fost înştiinţate.

Potrivit sursei citate, substanţa descoperită în probele oferite de către Magaye Gueye ar fi chiar cocaina.

Magaye Gueye este suspendat în acest moment din toate activităţile sportive, susţin cei de la doardinamo.ro. Atacantul francez aşteaptă rezultatul probei B, care va fi trimisă la un alt laborator. Dacă şi proba B va fi pozitivă, dinamovistul riscă o suspendare de 2 ani, conform articolului 72 din Regulamentul Disciplinar al FRF.

La următoarea încălcare a legislaţiei din domeniul dopingului, Magaye va fi interzis pe viaţă din activitatea sportivă.

Clubul Dinamo nu riscă nicio sancţiune în urma probei pozitive din cazul lui Magaye Gueye, la fel cum nu există nici pericolul să piardă meciul sau oricare alt meci în care a jucat atacantul în cauză, mai susţine sursa citată.

Dinamo se află în dificultate şi pentru că atacanţii Adam Nemec şi Andrei Blejdea sunt accidentaţi, ceea ce face ca Robert Moldoveanu să rămână singurul atacant disponibil, în cazul în care Agenţia Naţională Anti Doping va dispune supendarea francezului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici