Augustus Constantin va arbitra partida FC Braşov - FC Timişoara

Preşedintele interimar al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ioan Igna, a anunţat, miercuri, că partida FC Braşov - FC Timişoara, contând pentru ultima etapă a Ligii I, nu va mai fi condusă la centru de un arbitru străin, urmând ca Augustus Constantin să fie delegat la această întâlnire.

60 afișări
Imaginea articolului Augustus Constantin va arbitra partida FC Braşov - FC Timişoara

Augustus Constantin va arbitra partida FC Braşov - FC Timişoara (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Constantin va fi ajutat la cele două linii de Eduard Dumitrescu şi Adrian Vidan.

Meciul FC Argeş - Dinamo va fi condus la centru de Alexandru Tudor, în timp ce Ionel Popa şi Octavian Şovre vor fi arbitri de linie.

Partida Gloria Buzău - Gloria Bistriţa va fi condusă la centru de un debutant, Mihai Prodan, în timp ce asistenţi au fost delegaţi Iulian Radu şi Iulian Szekely.

Marian Bordean va arbitra meciul Rapid - Poli Iaşi, în timp ce asistenţi au fost desemnaţi Mikloş Nagy şi Sebastian Stoianof.

Iniţial, la tragerea la sorţi a partidei Rapid - Poli Iaşi a fost extras Robert Dumitru, dar din cauza incidentului pe care l-a avut cu jucătorul giuleştean Marius Constantin, la partida cu Farul Constanţa, în urma căruia rapidistul a fost eliminat, reprezentanţii CCA au decis ca acesta să nu fie delegat.

Aceeaşi situaţie s-a întâmplat şi în cazul arbitrului Sebastian Colţescu la meciul Gaz Metan Mediaş - CFR Cluj. Colţescu a fost acuzat că i-a favorizat pe campionii României la partida cu FC Vaslui din semifinalele Cupei României, iar pe cei de la Gaz Metan Mediaş i-a dezavantajat la meciul cu FC Braşov, scor 0-0, din etapa V-a a Ligii I. Astfel, partida Gaz Metan Mediaş - CFR Cluj va fi arbitrată la centru de Marius Avram, în timp ce Nicolae Megheşan şi Eduard Crângaşu vor oficia la cele două linii.

Emil Voicu va conduce la centru meciul CS Otopeni - Farul Constanţa, el va fi ajutat la cele două linii de Dorin Mudura şi Cătălin Savu.

Partida Universitatea Craiova - FC Vaslui va fi arbitrată de o brigadă din Italia, în timp ce meciul Unirea Urziceni - Steaua de una din Bulgaria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici