Aurelian Băbuţan, director sportiv la Steaua

Aurelian Băbuţan a declarat că a fost sunat de către noul antrenor al Stelei, Laurenţiu Reghecampf, pentru a prelua postul de director sportiv al clubului "roş-albastru", în locul lui Narcis Răducan, care şi-a încheiat colaborarea cu gruparea din Bulevardul Ghencea.

368 afișări
Imaginea articolului Aurelian Băbuţan, director sportiv la Steaua

Aurelian Băbuţan, director sportiv la Steaua (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Steaua este o şansă unică în viaţă. Nu vreau să vorbesc, nu vreau să apar la televizor. Nu pentru asta am venit. Doresc să facem treabă şi atât. Am aflat ieri că voi fi numit la Steaua. M-a sunat Reghe şi mi-a transmis că voi face parte din organigrama clubului, în funcţia de director sportiv. Steaua este cea mai mare echipă. Este un brand. Din păcate, de mult timp nu a mai câştigat titlul, dar sper ca acum să se schimbe acest lucru", a spus, marţi, Băbuţan (41 de ani), potrivit dolce-sport.ro.

Băbuţan vine de la Concordia Chiajna unde a ocupat aceeaşi funcţie în timpul mandatului lui Laurenţiu Reghecampf.

Directorul sportiv al FC Steaua, Narcis Răducan, şi-a anunţat plecarea din această funcţie, marţi, într-o conferinţă de presă, în care a precizat că a luat această decizie încă din februarie, după eliminarea echipei din Liga Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici