Australian Open 2019. Buzărnescu pierde în faţa lui Venus William/ Marius Copil s-a calificat în turul 2! Simona Halep - Kaia Kanepi, după ora 10:00

Mihaela Buzarnescu a fost învinsă de Venus Williams la Australian Open dupa un meci dramatic. Românca a pierdut cu scorul 6-7 (3), 7-6 (3), 6-2.

913 afișări
Imaginea articolului  Australian Open 2019. Buzărnescu pierde în faţa lui Venus William/ Marius Copil s-a calificat în turul 2! Simona Halep - Kaia Kanepi, după ora 10:00

Buzărnescu face un meci superb cu Venus Williams: ACUM se joacă decisivul, după două seturi de mare luptă, închise la indigo. Marius Copil s-a calificat în turul 2! Simona Halep - Kaia Kanepi, după ora 10:00, în turul 1 la Australian Open

VICTORIE PENTRU VENUS WILLIAMS! 6-2 în decisiv. La 38 de ani, americanca pare veşnic tânără, reuşind să supravieţuiască şi să fie mai proaspătă la capătul a două ore şi 40 de minute de luptă aprigă. Venus a atacat la fileu de 38 de ori, cu rată de succes 79%, a reuşit 41 de lovituri câştigătoare -- cu una mai mult decât erori neforţate. Mihaela a terminat cu +3 (34 winners, 31 unforced errors), însă diferenţa s-a făcut la conversia mingilor de break - 5/7 pentru Williams, 3/6 pentru Buzărnescu.

CITEŞTE LIVE TEXT de la meciurile românilor la Australian Open

MINGE DE BREAK RATATĂ DE MIKI: Mihaela Buzărnescu apelează în premieră la scurtă, are iniţiativa şi ajunge la minge de break, însă nu poate converti şi americanca se distanţează din nou la trei game-uri pe tabelă, la 4-1.

► Venus Williams este jucătoarea mai lucidă. Se desprinde la 3-0, după ce Mihaela a condus 30-15 în game-ul de retur, acesta fiind al doilea game consecutiv în care americanca a venit din urmă cu puncte consecutive.

►BREAK VENUS WILLIAMS, în start de set decisiv. Buzărnescu joacă una din două mingi cu serviciul secund, iar semnele de uzură sunt vizibile. De la 40-30 şi minge de game, Miki cedează puncte consecutiv, apoi comite dublă greşeală la minge de break. 0-2 în decisiv.

► Ana Bogdan a cedat primul set în faţa puştoaicei de 17 ani din Polonia, Iga Swiatek. Ana a pierdut primele două meciuri în acest sezon, reuşind să joace doar un tiebreak, între alte trei manşe în care nu a contat. Surclasată net la capitolul lovituri câştigătoare (6-16), cu un prim serviciu în service (42% frecvenţa) şi lipsă de eficienţă în momentele-cheie (zero mingi de break apărate), românca se vede încurcată de o sportivă care a câştigat deja trei partide în calificările Australian Open.

► TIEBREAK! Venus Williams atacă şi ia avantaj la retur după lovituri repetate pe centrul terenului ale Mihaelei. O lovitură defensivă înaltă a Mihaelei anulează avantajul luat de americancă, în momentul în care smash-ul acesteia ratează ţinta. Miki pierde din nou pe serviciu, ratând de puţin cu forehandul în lung de linie, însă se revanşează cu un atac în doi timpi cu reverul în lung de linie, ce stabileşte scorul de la schimbul de terenuri - 3-3.

► VICTORIE MARIUS COPIL! Arădeanul accede pentru a doua oară în carieră în turul doi la Australian Open, după o partidă dominată în faţa spaniolului Marcel Granollers. Copil s-a impus la 3, 4 şi 4, într-o oră şi 45 de minute de joc, încheind în stilul lui Federer, cu as. Marius a servit 11 aşi, încheind partida pe plus: 39 lovituri câştigătoare, doar 24 greşeli neforţate. În turul doi, arădeanul va juca împotriva belgianului David Goffin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici