Australianul Simon Gerrans a câştigat etapa a treia a Turului Franţei

Rutierul australian Simon Gerrans (Orica) a câştigat a treia etapă a Turului Franţei, desfăşurată, luni, pe distanţa de 145,5 kilometri, între oraşele Ajaccio şi Calvi, în Corsica.

77 afișări
Imaginea articolului Australianul Simon Gerrans a câştigat etapa a treia a Turului Franţei

Simon Gerrans (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Gerrans i-a învins la sprint pe slovacul Peter Sagan şi pe spaniolul Jose Joaquin Rojas.

Ciclistul australian în vârstă de 33 de ani a obţinut a doua sa victorie în Turul Franţei, după ce s-a impus în urmă cu cinci ani într-o etapă la Pratonevoso (Italia). Gerrans, care a câştigat clasica Milano-Sanremo în 2012, a reuşit a 27-a victorie din carieră.

Belgianul Jan Bakelants (RadioShack) şi-a păstrat tricoul galben de lider în clasamentul general.

În etapa a treia a ediţiei centenare s-au înregistrat primele abandonuri, kazahul Andrei Kaşeşkin şi francezul Yoann Bagot.

Etapa a patra a Turului Franţei se va disputa marţi, la Nisa, pe distanţa a 25 de kilometri, şi este un contratimp pe echipe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici