Austria a învins Macedonia de Nord în primul meci jucat la EURO 2020 pe Arena Naţională

Meciul de fotbal de la UEFA EURO 2020 dintre Austria şi Macedonia de Nord, contând pentru Grupa C, s-a încheiat duminică seara cu scorul de 3-1 (1-1) pentru austrieci. A fost primul meci jucat pe Arena Naţională, din cele 4 programate să se joace în cadrul competiţiei, la Bucureşti.

487 afișări
Imaginea articolului Austria a învins Macedonia de Nord în primul meci jucat la EURO 2020 pe Arena Naţională

Austria a învins Macedonia de Nord în primul meci jucat la EURO 2020 pe Arena Naţională

Austria a fost cea care a deschis scorul, fundaşul dreapta Liner marcând din faţa porţii, din pasa lui Sabitzer, în minutul 18.

Macedonia de Nord a egalat, marcând primul gol la un campionat european din istoria micii naţiuni din fostul spaţiu jugoslav. Reuşita i-a aparţinut legendarului Pandev, care la 37 de ani a devenit al doilea cel mai în vârstă marcator de la Euro. Acesta a profitat de un şir de greşeli în apărarea austriecilor, înscriind din marginea careului, în minutul 28.

Austriecii şi-au dovedit superioritatea şi au mai marcat de două ori în repriza secundă, prin Michael Gregoritsch, din pasa lui Alaba (2-1, min. 78) şi Marko Arnautovic, din pasa lui Laimer (3-1, min. 89).

Austria e lider în Grupa C şi va juca în runda secundă cu Olanda, pe 17 iunie, în timp ce Macedonia de Nord va întâlni în aceaşi zi Ucraina.

Oland a şi Ucraina se întâlnesc în Grupa C, duminică seara de la ora 22.00.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici