Autocarele dinamoviştilor, atacate cu pietre la Craiova

Doi suporteri ai echipei Dinamo au ajuns, sâmbătă, la spital, după o confruntare cu fanii Universităţii Craiova, iar într-un alt incident dinaintea partidei din etapa a XIV-a a Ligii I susţinătorii olteni au atacat cu pietre autocarele cu care galeria "alb-roşiilor" s-a deplasat de la Bucureşti.

2 afișări

Cei doi suporteri care au ajuns la spital pentru a primi îngrijiri în urma altercaţiei cu fanii craioveni făceau parte dintr-un grup venit dintr-un oraş din apropierea Craiovei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Galeria dinamovistă, formată din 250 de persoane, s-a deplasat de la Bucureşti la Craiova cu şapte autocare şi câteva microbuze. Acestea au ajuns la stadionul Ion Oblemenco escortate de jandarmi, care au vrut să-i debarce pe dinamovişti în spatele peluzei unde stă de obicei galeria Universităţii Craiova. Văzând autocarele fanilor dinamovişti, susţinătorii Universităţii au început să arunce în acestea cu pietre, un geam lateral de la unul dintre ele fiind spart.

Jandarmii au intervenit pentru calmarea spiritelor, iar apoi fanii dinamovişti au fost îmbarcaţi din nou în autocare şi microbuze şi transportaţi până la peluza în care li s-au rezervat locuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici