Avancronica partidei de tineret România - Moldova

Avancronica partidei de tineret România - Moldova, care se va disputa, marţi, de la ora 20.00, pe stadionul "Ion Oblemenco", din Craiova, meci contând pentru grupa I a preliminariilor pentru Campionatul European.

45 afișări
Imaginea articolului Avancronica partidei de tineret România - Moldova

Avancronica partidei de tineret România - Moldova (Imagine: Răzvan Chiriţă/ Mediafax Foto)

România, echipa probabilă: S. Lung - Bărboianu, A. Cordoş, R. Barbu, Pârvulescu - Onicaş - Torje, A. Ionescu, R. Ochiroşii - L. Ganea, L. Răduţă. Antrenor: Emil Săndoi.

Rezerve: Straton, Măţel, Grecu, Bicfalvi, Răduţ, M. Alexe, Sburlea.

Absenţi: S. Ilie, Rusescu (suspendaţi), Găman, Gângioveanu, Păun (accidentaţi).

Moldova, echipa probabilă: Chirinciuc - Caraulan, D. Bogdan, I. Andronic, Pascenco - Patras, Berbinschi, Clonin, Sidorenco -Ioniţă, Vornisel. Antrenor: Serghei Chirilov.

Rezerve: Copelciuc, Hovanschi, O. Andronic, Dedov, Bondarciuc, Demerji.

Absenţi: Grosu (suspendat).

Meciul de la Craiova va fi arbitrat de o brigadă din Turcia, cu Yunus Yildirim la centru, Mustafa Emre Eyisoy, Serkan Gencerler asistenţi, şi Ilker Meral, rezervă.

Observatorii partidei au fost delegaţi Ivan Borissov Lekov şi Miroslav Liba.

România - Moldova, marţi, ora 20.00, TVR 2

România conduce în grupa I a preliminariilor pentru Campionatul European cu punctajul maxim după trei partide disputate. Moldova se află pe poziţia a treia a clasamentului cu 4 puncte după două partide disputate, ultimul meci fiind încheiat la egalitate, scor 1-1, sâmbătă, în compania naţionalei Insulelor Feroe. Pe poziţia a doua a clasamentului se află Rusia, cu şase puncte după trei partide. Pe ultimele trei poziţii se regăsesc Letonia, trei puncte după trei partide, Insulele Feroe, patru puncte după trei partide şi Andorra, fără niciun punct după patru partide.

Palmares general 7 5 1 1 17-6

România a câştigat toate cele patru meciuri disputate pe teren propriu în compania naţionalei de tineret a Moldovei.

Primul meci dintre cele două echipe: 31 mai 1996, la Piatra Neamţ, scor 5-0.

Ultimul meci dintre cele două echipe: 4 februarie 2008, scor 0-0, la Tiraspol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici