Avocaţii lui Penescu: Firma Pic este aproape de faliment

Avocaţii lui Cornel Penescu au depus, marţi, la Curtea de Apel Piteşti, un memoriu în care arată că pe rolul instanţelor există 35 de cauze în care grupul Pic este somat să plătească datorii de până la 1,5 milioane lei, susţinând că din această cauză se impune eliberarea finanţatorului FC Argeş.

88 afișări
Imaginea articolului Avocaţii lui Penescu: Firma Pic este aproape de faliment

Avocaţii lui Penescu: Firma Pic este aproape de faliment (Imagine: Mediafax Foto)

Finanţatorul echipei FC Arges, Cornel Penescu, a fost adus, marţi dimineaţă, la Curtea de Apel Piteşti, unde este judecat recursul procurorilor la decizia Tribunalului Argeş, care a admis eliberarea provizorie sub control judiciar a acestuia.

Penescu a părăsit sediul Curţii de Apel Piteşti după aproximativ două ore, iar decizia magistraţilor cu privire la eliberarea sa a rămas în pronunţare.

Ion Neagu, unul dintre apărătorii lui Penescu, a spus în instanţă că se impune eliberarea acestuia întrucât societatea Pic, patronată de finanţatorul FC Argeş, riscă să intre în insolvabilitate şi faliment, iar locurile de muncă a circa 4.000 de angajaţi sunt în pericol.

Avocatul a depus la Curtea de Apel Piteşti un memoriu în care arată că în prezent pe rolul instanţelor din Argeş există 35 de cauze în care grupul Pic este somat să plătească datorii de până la 1,5 milioane lei pentru fiecare cauză, apărătorul susţinând că firma va intra în faliment dacă Penescu nu va fi eliberat pentru a putea reveni la conducerea societăţii.

Tribunalul Argeş a admis, vinerea trecută, cererea de eliberare sub control judiciar a finanţatorului FC Argeş, Cornel Penescu, decizia fiind atacată cu recurs de către procurorii DNA.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici