Avocatul Stelei a analizat la Pro Rapid contractul lui Peseiro

Avocatul Stelei, Cătălin Ciubotă, a analizat, vineri, la baza Pro Rapid, unde a avut loc o întâlnire între membrii CA al FC Rapid şi conducerea executivă a giuleştenilor, contractul tehnicianului Jose Peseiro şi condiţiile în care acesta poate fi reziliat, susţin surse din cadrul clubului rapidist.

10 afișări
Imaginea articolului Avocatul Stelei a analizat la Pro Rapid contractul lui Peseiro

Avocatul Stelei a analizat la Pro Rapid contractul lui Peseiro

Contactat de MEDIAFAX, Ciubotă a declarat că s-a aflat la Pro Rapid în calitate de reprezentant al LPF. "Am fost în calitate de avocat al LPF, pentru că eu m-am ocupat de licitaţia pentru drepturile TV. Iar acum sunt consultant al LPF", a declarat Ciubotă.

Totuşi, potrivit unor surse din cadrul grupării FC Rapid, Ciubotă s-a aflat la Pro Rapid pentru a analiza contractul tehnicianului Jose Peseiro şi condiţiile în care acesta poate fi reziliat. Conform surselor menţionate, este posibil ca situaţia lui Peseiro să fie decisă luni.

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a afirmat, vineri, că l-a sfătuit pe Fathi Taher să-l demită pe antrenorul portughez Jose Peseiro de la Rapid.

Conform unor surse din cadrul clubului giuleştean, Jose Peseiro poate fi demis doar dacă îi este achitată suma de 500.000 de euro. "Peseiro refuză să accepte rezilierea contractului pentru că are de luat 500.000 de euro dacă este demis. Numai în cazul în care el demisionează clubul nu trebuie să îi plătească aceşti bani", a explicat sursa citată.

Alexandru Bunea, membru al Consiliului de Administraţie al FC Rapid, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX că este posibil ca tehnicianul Jose Peseiro să preia o altă funcţie în cadrul clubului. "Încă nu s-a stabilit nimic, interimatul va fi asigurat de Manea şi Sichitiu. Încă nu s-a stabilit cine va fi principal şi cine secund. S-a pus problema rezilierii contractului, s-au luat în vederea condiţiile în care acest lucru poate fi făcut. Deocamdată nu s-a luat nicio decizie", a afirmat Bunea.

Acţionarul majoritar Fathi Taher a anunţat, joi, la finalul meciului Rapid - VfL Wolfsburg, scor 1-1, din manşa secundă a turul I al Cupei UEFA, că l-a suspendat din funcţie pe Jose Peseiro şi că administratorul delegat Nicolae Manea, antrenorul echipei a doua a clubului, Marian Rada şi directorul general adjunct, Grigore Sichitiu, vor prelua conducerea tehnică a echipei. În schimb, pe site-ul oficial al clubului, se menţionează că "interimatul pe banca tehnică va fi asigurat de asistenţii portughezului, coordonaţi de Nicolae Manea şi Grigore Sichitiu".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici