Azi se împlinesc 2 ani de când Simona Halep câştiga primul Grand Slam din carieră. Cum îşi aminteşte românca victoria de la Roland Garros

  • Pe 9 iunie 2018 Simona Halep a câştigat primul titlu de Grand Slam din carieră, la Roland Garros
  • Simona a postat sâmbătă, 6 iunie, un mesaj pe Twitter în care a reamintit momentul din finala de la Paris
  • În 2019, Simona Halep a cucerit al doilea titlu de Grand Slam, Wimbledon
274 afișări
Imaginea articolului Azi se împlinesc 2 ani de când Simona Halep câştiga primul Grand Slam din carieră. Cum îşi aminteşte românca victoria de la Roland Garros

Simona Halep. Sursa FOTO: Profimedia

În urmă cu doi ani, Simona Halep a devenit a doua jucătoare din România, după Victoria Ruzici, care a câştigat turneul de Grand Slam de la Roland Garros. Simona a învins-o în finală pe americanca Sloane Stephens, după ce a pierdut primul set, scor 3-6, 6-4, 6-1. Meciul a durat două ore şi trei minute. 

Simona a sărbătorit în avans ziua în care a ridicat primul trofeu de Grand Slam. A postat pe Twitter o imagine din finala de la Paris. În mesaj i-a mulţumit şi antrenorului ei, Darren Cahill. 

"Acum doi ani. Nu o să uit niciodată. Mulţumesc Darren Cahill pentru susţinere şi pentru că mereu ai crezut în mine", a scris Simona pe Twitter. 

În 2019, Simona Halep a câştigat al doilea titlu de Grand Slam, Wimbledon, după ce a câştigat finala în faţa Serenei Williams, scor 6-2, 6-2. 

Simona Halep se află de 6 ani în top 10 mondial şi a câştigat 20 de turnee WTA. Pe 7 octombrie 2017, Simona a urcat pentru prima dată pe primul loc în tenisul feminin, după ce a câştigat cu letona Jelena Ostapenko, în semifinalele turneului de la Beijing. În februarie 2018 a urcat din nou pe primul. În total a petrecut 64 de săptămâni pe primul loc WTA. În prezent, Simona este pe locul 2.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici