Badea: Am avut o discuţie cu domnul Turcu, dar nu face obiectul comentariului public

Preşedintele Consiliului Executiv al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că a avut miercuri o discuţie cu acţionarul Vasile Turcu, referitoare la intenţia acestuia de a se retrage, dar că nu o poate face publică.

18 afișări
Imaginea articolului Badea: Am avut o discuţie cu domnul Turcu, dar nu face obiectul comentariului public

Badea: Am avut o discuţie cu domnul Turcu, dar nu face obiectul comentariului public (Imagine: Eduard Andrei/Mediafax Foto)

Oficialul dinamovist consideră că între Turcu şi managerul sportiv Florin Prunea nu a existat un conflict, ci doar păreri diferite.

"Am avut miercuri o întâlnire cu domnul Turcu, dar din punctul meu de vedere nu face obiectul comentariului public. Nu ştiu ce a declarat dânsul. Eu nu pot face publică acea discuţie. Din punctul meu de vedere nu cred că a existat un conflict între dânsul şi domnul Prunea. Au fost păreri diferite. E bine că domnul Turcu a recunoscut că a avut o exprimare jignitoare în ceea ce-l priveşte pe Emilian Dolha. Şi e bine că şi-a exprimat public regretul", a declarat Badea.

Acţionarul FC Dinamo, Vasile Turcu, a declarat, miercuri, într-o emisiune televizată, că se simte trădat de preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului dinamovist, Nicolae Badea, şi că în câteva zile îşi va recupera sumele investite în cadrul grupării.

"Am vorbit cu avocatul şi în câteva zile sper să recuperez sumele investite la Dinamo! Ne strângem mâna şi am terminat. E vorba de nişte principii sănătoase. Plecăm la un drum tovarăşi şi sunt miel de sacrificat înaintea Paştelui. Am fost nevoit să plec, nu plec că vreau eu. Am vorbit azi cu Nicolae Badea, aşteptam măcar să zică ceva. Nu a zis, ne-am strâns mâna şi gata. Mă simt trădat de Nicolae Badea. Am aşteptat şi nu s-a luat nici o măsură. S-ar putea să cedez acţiunile gratuit unor fani care vin la meciuri dacă nu găsesc cumpărător", a declarat Vasile Turcu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici