Badea: Dorinel Munteanu nu mi-a spus niciodată că vrea să plece în Rusia

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că a discutat cu antrenorul Dorinel Munteanu dar că acesta nu i-a spus niciodată că ar avea intenţia de a pleca în Rusia, de unde ar avea oferte.

161 afișări
Imaginea articolului Badea: Dorinel Munteanu nu mi-a spus niciodată că vrea să plece în Rusia

Nicolae Badea (Imagine: Eduard Andrei/Mediafax Foto)

"Eu sunt acasă, nu am cum să mă întâlnesc cu Dorinel. Am vorbit cu el ieri (n.r. - miercuri) la telefon, dar despre sărbători. Nu mi-a spus niciodată că ar avea intenţia de a pleca în Rusia. Şi dacă are oferte nu am de unde să ştiu, cred că el ştie cel mai bine", a spus Badea.

Referitor la intenţia de a vinde acţiunile pe care le deţine la Dinamo, aşa cum declarase la sfârşitul săptămânii trecute, Badea a spus că nu şi-a schimbat poziţia: "Nu am nimic de declarat în plus, nu s-a schimbat nimic. Nu am ce să spun".

Nicolae Badea a dezminţit şi varianta ca fostul acţionar Cristian Borcea să revină la gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare. "Cu Cristi Borcea am vorbit şi ieri şi alaltăieri ,dar nu mi-a spus nimic despre o eventuală întoarcere a sa. Nicio clipă nu s-a pus problema. Dar din câte ştiu a declarat-o chiar el", a mai spus Badea.

Preşedintele FC Dinamo declarase la sfârştiul săptămânii trecute, într-un interviu, pentru Evenimentul Zilei, că intenţionează să vândă acţiunile pe care le deţine, decizia urmând a fi luată în cadrul unei Adunări Generale de la începutul anului viitor. "Îi ofer domnului Negoiţă posibilitatea să rămână unic acţionar aşa cum şi-a exprimat dorinţa", spunea Badea.

Clubul Dinamo se confruntă cu mari probleme financiare, având datorii de aproximativ 10 milioane de euro. Omul de afaceri Ionuţ Negoiţă le-a propus celorlalţi doi acţionari, Nicolae Badea şi Dragoş Săvulescu, să achite el 60 la sută din datoriile pe care le are Dinamo, iar cei doi 4 milioane de euro, solicitând în schimb să devină acţionar majoritar la FC Dinamo.

Acţionarul Dragoş Săvulescu şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte delegat al lui Dinamo şi vrea să renunţe la cota sa de 30 la sută din acţiunile clubului Dinamo. Ceilalţi doi acţionari, Nicolae Badea şi Ionuţ Negoiţă, deţin şi ei câte 30 la sută din acţiuni, în timp ce 10 procente aparţin FC Dinamo, adică vechea societate care a administrat clubul. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici