Badea: E adevărat că plec în Emirate, dar nu să-l aduc pe Andone

Preşedintele Consiliului Executiv al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că scopul vizitei sale în Emiratele Arabe Unite sunt întâlnirile de afaceri şi nu aducerea lui Ioan Andone ca antrenor la formaţia "alb-roşie".

13 afișări
Imaginea articolului Badea: E adevărat că plec în Emirate, dar nu să-l aduc pe Andone

Badea: E adevărat că plec în Emirate, dar nu să-l aduc pe Andone (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"S-a înţeleles greşit că plec să-l aduc pe Andone. E adevărat că plec în Emirate, dar cu afaceri. Una dintre întâlnirile pe care le am programate va fi cu şeicul Dubaiului şi cu preşedintele lui Al Ahli, dar va fi o întâlnire de afaceri", a declarat Badea.

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, declarase miercuri că Ioan Andone nu îşi poate rezilia contractul cu gruparea din Emiratele Arabe Unite, Al Ahli Dubai, până în luna mai a anului viitor de pregătirea echipei urmând să se ocupe Ion Marin.

Nicolae Badea a mai spus că varianta numirii italianului Cristiano Bergodi nu este viabilă şi că fostul antrenor al echipei, Dario Bonetti este încă angajatul clubului, contractul de colaborare nefiind încă reziliat: "Domnului Bonetti i-am transmis un acord scris, după mai multe întâlniri, în urmă cu două zile, care reflectă lucrurile discutate. În plan juridic, Bonetti este încă angajatul lui Dinamo, dar antrenorul este Ion Marin. Este însă într-o perioadă în care nu e nevoie să vină la serviciu. Bergodi nu poate fi o soluţie pentru Dinamo, aşa cum am înţeles că a spus şi dânsul ieri".


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici