Badea: Mă bucur că am reuşit să ajung la Universitatea Craiova

Atacantul Valentin Badea a declarat, duminică seară, la reunirea lotului echipei Universitatea Craiova, că se bucură că a reuşit să se transfere la gruparea din Bănie şi a spus că îşi doreşte să se bată pentru titlu în Liga I.

12 afișări
Imaginea articolului Badea: Mă bucur că am reuşit să ajung la Universitatea Craiova

Badea: Mă bucur că am reuşit să ajung la Universitatea Craiova (Imagine din arhiva Mediafax Foto / Bogdan Maran)

"Cunosc majoritatea jucătorilor sau cel puţin ne ştim de la televizor. Am primit un telefon de la patronul Adrian Mititelu, mi-a făcut o ofertă şi am plecat în Grecia, într-un turneu de trei zile cu maşina, să-mi semnez rezilierea contractului. Mă bucur că am reuit să ajung la Universitatea Craiova şi că s-a finalizat totul cu bine. Am avut o discuţie cu Adrian Mititelu, mi-a promis că în acest sezon o să tragă la titlu şi, normal, că îmi doresc şi eu acelaşi lucru", a afirmat Badea.

Valentin Badea crede că a făcut lucruri bune în perioada cât a fost la Steaua şi de aceea suporterii îl regretă.

"Dacă suporterii Stelei mă regretă, înseamnă că am făcut ceva acolo. Sper să fac şi aici, la Universitatea, cel puţin la fel de mult cât am făcut la Steaua. La Steaua am trecut prin momente frumoase, dar acum trebuie să confirm la această echipă tânără, frumoasă şi dornică de afirmare. Trebuie să încep să muncesc, pentru că am avut o perioadă în care am lipsit din fotbal. Îmi doresc să recuperez, pentru că sunt sătul să văd fotbalul la televizor".

Atacantul Valentin Badea, care a evoluat în turul campionatului trecut la Panserraikos, în Grecia, şi apoi a făcut parte din lotul echipei Steaua II, a semnat, sâmbătă, un contract pe trei ani cu gruparea Universitatea Craiova.

Universitatea Craiova s-a reunit, duminică seară, în vederea reluării pregătirilor pentru noul sezon al Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici