Badea: Singura variantă viabilă acum pentru banca tehnică este Rednic

Preşedintele Consiliului Executiv al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat pentru MEDIAFAX că, în momentul de faţă, singura variantă viabilă în ceea ce priveşte postul de antrenor al echipei Dinamo este Mircea Rednic

20 afișări
Imaginea articolului Badea: Singura variantă viabilă acum pentru banca tehnică este Rednic

Badea: Singura variantă viabilă acum pentru banca tehnică este Rednic (Imagine: Mediafax Foto)

"Varianta cu Sabău antrenor la Dinamo a căzut. Negocierile s-au întrerupt. În momentul actual, singura variantă viabilă pentru postul de antrenor la Dinamo este cea care a fost şi până acum, cu Mircea Rednic", a spus Badea.

Vineri seara, Badea se va întâlni cu Mircea Rednic, recent sosit din Belgia, pentru a discuta pe marginea unei eventuale colaborări în sezonul viitor.

Antrenorul Mircea Rednic declarase, marţi, că aşteaptă un răspuns de la acţionarii dinamovişti, în ceea ce priveşte rezilierea contractului său, conducerea grupării "alb-roşii" neacceptând condiţiile solicitate de el pentru a continua.

Dinamo a încheiat Liga I pe poziţia a treia a clasamentului şi va juca în turul patru preliminar al Ligii Europa, după ce s-a aflat pe prima poziţie a clasamentului mai mult de jumătate din sezonul trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici