Badea: Voi lucra la Pandurii cu acelaşi staf tehnic de la Internaţional

Tehnicianul Ionuţ Badea a declarat că va lucra la echipa Pandurii cu acelaşi staf tehnic pe care l-a avut la Internaţional Curtea de Argeş, lăsând să se înţeleagă că nu i-a în calcul o colaborare cu fostul tehnician al formaţiei din Târgu Jiu, Marius Baciu.

18 afișări
Imaginea articolului Badea: Voi lucra la Pandurii cu acelaşi staf tehnic de la Internaţional

Badea: Voi lucra la Pandurii cu acelaşi staf tehnic de la Internaţional (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Echipa tehnică este formată din staful cu care am lucrat până acum, e firesc să fie aşa. Voi lucra cu staful cu care am lucrat în condiţiile în care ne vom înţelege. Deocamdată, starea este destul de incipientă, dar vrem să scurtăm timpul şi să scăpăm repede de presiunea acestui nou început. Urmează în aceste zile să vedem cum vom definitiva lotul, sper în cel mai scurt timp să reuşim pentru a scurta perioada de adaptare la ceea ce înseamnă lotul de jucători, baza materială, mediul înconjurător. Vreau ca la ora începutului de campionat să nu avem nici probleme de organizare, nici de lot şi nici de jocul echipei", a spus Badea.

Noul antrenor al echipei Pandurii a menţionat că urmează să definitiveze lotul pentru noul sezon în următoarele zile: "Urmează să definitivăm lotul până luni. Din punctul meu de vedere nu există diferenţe mari de valoare între loturile celor două echipe, singura diferenţă fiind făcută de nivelul de pregătire la care suntem noi, cei de la Internaţional".

Primit cu aplauze de suporterii prezenţi la amicalul de vineri, Ionuţ Badea a mai precizat că speră să le aducă acestora cât mai multe bucurii. "Sunt convins că toţi suporterii din zonă sunt dornici să vadă fotbal de calitate. Sper ca împreună cu jucătorii să reuşim să-i bucurăm de fiecare dată şi îi aşteptăm în număr cât mai mare la meciuri", a precizat tehnicianul.

Conducerea clubului Pandurii a început, vineri, să discute cu jucătorii nou veniţi, de la Internaţional Curtea de Argeş, în vederea perfectării contractelor, acestea urmând să fie finalizate până la sfârşitul săptămânii.

Sâmbătă, s-au prezentat la stadionul Municipal, pentru un antrenament, doar jucătorii care s-au antrenat până acum la Pandurii, cei transferaţi de la Internaţional primind o zi liberă după amicalul de vineri.

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a remizat, vineri, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Internaţional Curtea de Argeş, într-un meci amical.

Echipa Pandurii Târgu Jiu, retrogradată la sfârşitul sezonului trecut, va evolua în noul sezon în Liga I în locul formaţiei Internaţional Curtea de Argeş, care s-a retras din cauza unor probleme financiare. La finalul sezonului trecut, echipa Pandurii Târgu Jiu a ocupat locul 15 în clasament, retrogradând în Liga a II-a, iar Internaţional Curtea de Argeş s-a situat pe poziţia a 14-a, care asigura prezenţa în prima ligă şi în campionatul următor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici