Bâlbă rămâne la Poli Iaşi

Agentul de jucători Ioan Sălăvăstru, care îl impresariază pe jucătorul Ionuţ Bâlbă, a declarat, miercuri, că atacantul va rămâne la Poli Iaşi, deşi a avut câteva oferte în această iarnă de la echipe din Rusia şi Ucraina.

15 afișări
Imaginea articolului Bâlbă rămâne la Poli Iaşi

Ionuţ Bâlbă (Imagine: Mediafax Foto)

"Ionuţ s-a operat la sfârşitul lunii noiembrie şi acum se simte foarte bine. El doreşte să-l impresioneze pe domnul Bergodi, pentru a-l folosi în cât mai multe meciuri. În această iarnă am primit câteva oferte din partea unor impresari din Rusia şi Ucraina. Era vorba de nişte sume destul de mari, dar Ionuţ nu a vrut să meargă să dea probe de joc acolo şi cred că nici clubul nu ar fi fost de acord. Astfel, în ciuda ofertelor primite, Ionuţ Bâlbă rămâne la Poli Iaşi. Le voi spune şi acelor impresari decizia pe care a luat-o Ionuţ şi poate vom relua discuţiile în vară. Cel mai important pentru Ionuţ acum este să se pregătească bine şi să-l convingă pe antrenorul Bergodi că merită un loc de titular", a precizat impresarul botoşănean.

Sălăvăstru a mai spus că este convins că noul tehnician al formaţiei Poli Iaşi, Cristiano Bergodi, va reuşi să scape echipa moldavă de la retrogradare şi speră ca atacantul Bâlbă să dea cât mai multe goluri pentru a ajuta la atingerea acestui obiectiv: "Este un tehnician foarte bun, care a făcut treabă pe la toate formaţiile pe unde a antrenat în România şi va reuşi să salveze echipa de la retrogradare. În ceea ce-l priveşte pe Ionuţ, eu ştiu că Bergodi l-a apreciat încă din perioada când antrena la Cluj şi l-a dorit sub comanda sa încă de atunci. Acum Ionuţ are ocazia de a-i demonstra domnului Bergodi că are valoare şi sper să înscrie cât mai multe goluri în retur şi să-şi ajute echipa să-şi atingă obiectivul propus".

Tehnicianul italian Cristiano Bergodi este, din aceată iarnă, noul antrenor al formaţiei Poli Iaşi, după ce Ionuţ Popa şi-a prezentat demisia la începutul anului 2009.

Citeşte şi:

Bâlbă va lipsi între şase şi opt săptămâni

Bergodi vrea să salveze Iaşiul de la retrogradare

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici