Bălgrădean: România va lua şase puncte din dubla cu Turcia şi Ungaria

Portarul echipei Dinamo, Cristian Bălgrădean, a declarat, sâmbătă, că după părerea sa naţionala României se va impune în meciurile cu Ungaria şi cu Turcia, din preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

1635 afișări
Imaginea articolului Bălgrădean: România va lua şase puncte din dubla cu Turcia şi Ungaria

Cristian Bălgrădean (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto))

"Cred că vom lua şase puncte, avem nevoie de două victorii pentru a avea şanse mari la calificare. Le urez multă baftă băieţilor, eu chiar cred că este posibilă calificarea la turneul final", a spus Bălgrădean.

El consideră că partida amicală pierdută de Dinamo, scor 2-3, în faţa echipei CSM Râmnicu Vâlcea, a fost "un antrenament bun". "Pentru noi a fost un antrenament bun, nu a contat rezultatul, nici nu ne-am propus să învingem, suntem în pauză competiţională şi trebuie să pregătim meciurile de campionat. Le mulţumim oamenilor de la Vâlcea că ne-au primit bine, sper că au apreciat spectacolul din teren. La noi a fost vorbă şi de oboseală, venim dintr-un cantonament unde se pune accentul pe pregătirea fizică", a precizat Bălgădrean.

Bălgrădean a vorbit şi despre situaţia atacantului Ciprian Marica: "S-a antrenat cu noi, îl simţim aproape dar ştim că este foarte greu de crezut că ar putea rămâne la Dinamo. Nu cred nici că poate semna cu Steaua, până la urmă e dinamovist de-al nostru şi nu cred că va merge în Ghencea în cariera de fotbalist. Să nu se înţeleagă că mi-a zis el ceva, face ce vrea, ce ştie că e mai bine".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici