Bălgrădean va fi transferat definitiv la Standard Liege

Portarul Cristian Bălgrădean a plecat în Belgia, pentru a negocia un contract cu gruparea Standard Liege, unde evoluează un fost dinamovist, atacantul George Ţucudean, a declarat, luni, la Sport.ro, acţionarul majoritar al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă.

121 afișări
Imaginea articolului Bălgrădean va fi transferat definitiv la Standard Liege

Portarul Cristian Bălgrădean (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Eu am încercat să-i conving pe toţi să rămână. Mă refer la Alexe, la Bălgrădean, dar ei şi-au dorit să plece. Am agreat ca ei în cazul în care îşi găsesc o variantă de plecare, care să fie agreată şi de club, noi vom accepta. În cazul lui Bălgrădean este vorba de un transfer definitiv. Nu discut cifre, deoacamdată el merge acolo să discute, să vadă, mâine vom şti sută la sută dacă pleacă sau rămâne. Este foarte posibil să plece şi Dragoş Grigore", a spus Negoiţă.

El a precizat că Dinamo va achiziţiona un alt portar pentru a-l înlocui pe Bălgrădean, printre cei vizaţi fiind şi maghiarul Zoltan Kovacs. Totodată, clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare discută transferul unor jucători care să acopere posturile de fundaş stânga şi fundaş central-stânga, a adăugat oficialul.

Recent, Dinamo s-a despărţit de atacantul Marius Alexe, împrumutat la Sassuolo, şi de fundaşul dreapta Constantin Nica, transferat la Atalanta, ambele grupări evoluând în Serie A.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici