Balint spune că este interesat de îmbunătăţirea condiţiei fizice a jucătorilor săi

Antrenorul formaţiei FC Timişoara, Gavrilă Balint, a declarat că insistă pe pregătirea fizică a jucătorilor săi în cantonamentul din Spania, pentru ca aceştia să fie apţi timp de 90 de minute în partidele din Liga I.

Urmărește
12 afișări
Imaginea articolului Balint spune că este interesat de îmbunătăţirea condiţiei fizice a jucătorilor săi

Balint spune că este interesat de îmbunătăţirea condiţiei fizice a jucătorilor săi (Imagine: Mediafax Foto)

"Am ales adversari puternici. Pe undeva mi-am asumat şi riscul rezultatului, iar pe de altă parte suntem în perioada de pregătire şi nu pot neglija partea fizică. Jucătorii nu sunt în cele mai bune condiţii la meciuri, pentru că se acumulează o stare de oboseală. Pe noi ne interesează ca la începutul campionatului să fim apţi pentru un meci de 90 de minute, să jucăm de la cap la coadă în acelaşi ritm", a declarat Balint la Radio Timişoara.

Formaţia bănăţeană va disputa, marţi, de la ora 17.00, cea de-a treia partidă amicală din cantonamentul din Spania, împotriva echipei Sparta Praga, iar antrenorul timişorenilor aşteaptă revenirea fundaşului Marian Cisovsky, care a suferit o accidentare uşoară în timpul primului meci din stagiul de pregătire de la Marbella. "Eu îl aştept să revină. Asta s-ar putea întâmpla chiar la următoarea partidă amicală. Sparta Praga este de două ori mai bună decât Goteborg", a adăugat Balint.

Tehnicianul a precizat că ar putea programa o partidă suplimentară, miercuri, cu Dinamo Kiev, în care cele două echipe să folosească jucători folosiţi mai rar în stagiul de pregătire din Spania: "Am stat de vorbă cu Florin Cernat şi ei sunt interesaţi. Sper să facem acest meci şi să folosesc jucătorii care au evoluat mai puţin, să le dau o şansă în plus".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici