Balint: Trebuie să profităm de problemele din defensivă ale clujenilor

Antrenorul echipei FC Timişoara, Gabi Balint, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa va trebui să profite de problemele din defensiva grupării CFR Cluj, cu care timişorenii vor evolua miercuri, în etapa a XXIX-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.

5 afișări

"Clujul evoluează foarte bine pe faza de atac. Au jucători care individual creează multe oportunităţi şi trebuie să fim foarte atenţi, pentru că nu ne putem apăra prea retras, trebuie să ne apărăm mai avansat. Vom încerca să-i atacăm, pentru că problemele la ei sunt în defensivă. S-a văzut în meciurile lor că au permis adversarilor să-şi creeze mari ocazii de gol. Trebuie să fim foarte concentraţi acolo şi să nu mai ratăm, iar în defensivă nu mai avem voie să greşim deloc în acest meci", a spus Balint.

Tehnicianul cosideră că absenţa atacantului Yssouf Kone, care a primit cartonaş roşu în partida pe care CFR Cluj a pierdută cu Dinamo, scor 0-1, în etapa a XXVIII-a a Ligii I, poate fi considerată un avantaj pentru bănăţeni: "Kone este un jucător important al clujenilor şi dintr-un anumit unghi e un avantaj pentru noi. Totuşi, probabil că va intra Traore care este un jucător foarte bun. Va fi un meci greu la Cluj, mai ales că ei vin după această înfrângere şi s-au îndepărtat de locul întâi. E clar că vor face tot posibilul pentru a învinge. Noi suntem foarte montaţi, întotdeauna când am jucat cu echipe mari concentrarea a fost altfel, însă am suferit cu cei mici. E bine că moralul jucătorilor este bun, am văzut multă voie bună, stăm bine fizic, deci am perspective bune în privinţa meciului de la Cluj. Vom vedea dacă ne vom mulţumi cu un egal, însă noi nu ne propunem aşa ceva".

În ceea ce priveşte lotul cu Care FC Timişoara se va deplasa la Cluj, Balint a precizat că se confruntă cu câteva probleme. "Maxim va rămâne acasă, pentru că e bolnav. Are o amigdalită. Arman Karamian nu cred că poate fi folosit în meciul acesta, dar va veni cu noi, pentru că vrea să fie alături de echipă. Artiom şi Parks sunt incerţi. Vom pleca cu acelaşi lot pe care l-am avut în cantonament şi pentru meciul cu Constanţa. De la Alexa nu am primit veşti, el este încă în Germania şi mi se pare că trebuie să se întoarcă mâine şi va trebui să revină la antrenamente. Pe Bucur îl aşteptăm să revină, pentru că astăzi a născut soţia lui şi a fost plecat la Bucureşti. Era normal să fie lăsat să stea lângă soţia sa, la naşterea primului său copil", a adăugat antrenorul bănăţenilor.

Gabi Balint a afirmat că patronul clubului FC Timişoara, Marian Iancu, îi motivează pe jucători: "Am discutat după meci şi cu domnul Iancu, a fost şi domnul Chivorchian şi le-a cerut jucătorilor mai multă concentrare. Totul a decurs normal. Eu nu comentez declaraţiile patronului de la televiziuni. Eu am o relaţie foarte bună cu dânsul şi după fiecare meci îi spun punctul meu de vedere. Pot să vă spun că este aproape de echipă şi ne motivează pe toţi foarte mult".

Formaţia FC Timişoara va juca, miercuri, în deplasare, cu CFR Cluj, în etapa a XXIX-a a Ligii I. Partida se va disputa pe Stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj-Napoca, de la ora 21.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici