Balotelli a ratat un penalti pentru prima oară în carieră

Atacantul formaţiei AC Milan, Mario Balotelli, a ratat un penalti pentru prima oară în cariera sa de jucător profesionist, duminică, în meciul cu Napoli, scor 1-2, din etapa a patra a campionatului Italiei.

147 afișări
Imaginea articolului Balotelli a ratat un penalti pentru prima oară în carieră

Mario Balotelli (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În minutul 61, la scorul de 2-0 pentru Napoli, AC Milan a primit o lovitură de la 11 metri, "Super Mario" a executat însă Pepe Reina a reuşit să apere.

"Ştiam că este foarte puternic, dar la penaltiuri este o loterie, eu am avut noroc", a declarat Reina pentru Sky Sport.

Balotelli a executat până acum 21 de lovituri de la 11 metri, fără să rateze vreuna: un penalti pentru Inter, 8 pentru Manchester City, 7 pentru AC Milan şi 3 pentru Italia, plus 2 lovituri de departajare, pentru Inter şi Italia.

Totuşi, el a reuşit duminică să marcheze un gol în finalul meciului. După fluierul final, el a primit un al doilea avertisment deoarece l-a insultat pe arbitrul Luca Banti şi riscă trei etape de suspendare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici