Balotelli, ţintă a croaţilor rasişti. Suporterii au aruncat cu banane înspre el

Suporteri croaţi au aruncat cu banane înspre atacantul Mario Balotelli în timpul meciului Croaţia-Italia, scor 1-1, desfăşurat, joi, la Poznan, în Grupa C a Campionatului European din Polonia şi Ucraina.

206 afișări
Imaginea articolului Balotelli, ţintă a croaţilor rasişti. Suporterii au aruncat cu banane înspre el

Mario Balotelli (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

După un atac al Italiei, mai multe banane au fost aruncate în teren dintr-un sector ocupat de fanii croaţi. Bananele au fost culese de pe teren de stewarzi.

În mijlocul concertului de fluierături care acompania fiecare acţiune de atac a Italiei şi-au făcut loc şi sunete ce imitau ţipetele maimuţelor când jucătorul de culoare italian avea mingea la picior.

De asemenea, suporterii croaţi au aruncat fumigene în timpul meciului, la fel cum au făcut-o şi la prima lor partidă de la Euro-2012, cu Irlanda. Pentru aceste ultime incidente, UEFA a deschis o procedură disciplinară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici