Balotelli va rata meciul cu Chelsea pentru că a petrecut într-un bar

Managerul echipei Manchester City, Roberto Mancini, ar putea să nu-l utilizeze pe italianul Mario Balotelli în partida de luni, cu Chelsea, după ce cu două seri înainte acesta a fost văzut plecând dintr-un bar la 00.45, oră la care trebuia să se odihnească.

55 afișări
Imaginea articolului Balotelli va rata meciul cu Chelsea pentru că a petrecut într-un bar

Mario Balotelli (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Balotelli a mers sâmbătă seară împreună cu prietenii în centrul oraşului Manchester la "Zouk Bar and Restaurant" - unde a servit mâncare indiană însă nu şi alcool, conform unor martori, informează Daily Mail.

Regulile clubului Manchester City prevăd ca jucătorii să nu iasă noaptea în oraş cu 48 de ore înaintea unui meci. Deşi Mancini are o atitudine flexibilă privind această regulă, Balotelli este un caz special, conform presei engleze, şi ar putea fi pedepsit de manager.

Manchester City întâlneşte, luni, de la ora 22.00, în deplasare, în etapa a XV-a din Premier League, formaţia Chelsea Londra. Manchester City conduce în clasamentul din Anglia, cu 38 de puncte, în timp ce Chelsea Londra se află pe poziţia a cincea, cu 28 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici