Bara şi Cristian, în turul doi la turneele de la Bodrum şi Madrid

Irina Bara şi Jaqueline Cristian s-au calificat marţi în turul doi la turneele de categorie ITF de la Bodrum (Turcia), respectiv Madrid (Spania).

146 afișări
Imaginea articolului Bara şi Cristian, în turul doi la turneele de la Bodrum şi Madrid

Bara şi Cristian, în turul doi la turneele de la Bodrum şi Madrid

Irina Bara (223 WTA) a trecut în primul tur al turneului ITF W60 de la Bodrum de rusoaica Anastasia Kovaleva (557 WTA), în două seturi, cu 6-4, 6-0, într-o oră şi 23 de minute. În turul doi o va întâlni pe Rosa Vicens Mas (185 WTA), favorita numărul 5 a turneului.

În aceaşi competiţie mai evoluează şi Andreea Prisăcariu (368 WTA), care va juca miercuri în primul tur cu principala favorită, Panna Udvardy (92 WTA).

Tot marţi, la Madrid, Jaqueline Cristian (159 WTA) a trecut în turul secund al turneului ITF W100, după ce a învins-o pe Nadia Podoroska (101 WTA), cu 6-1, 6-4, după o oră şi 21 de minute de joc.

În turul secund, ea se va confrunta miercuri cu japoneza Mai Hontama (183 WTA).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici