Barcelona îşi pune lotul la vânzare. Care sunt cei trei jucători de neatins

  • Conducerea clubului Barcelona este pregătită să vândă o mare parte din lotul blaugrana
  • Messi, Frenkie de Jong şi ter Stegen sunt jucătorii care nu vor părăsi Camp Nou, indiferent de oferte
  • Barcelona este lider în La Liga, cu două puncte peste locul doi, ocupat de Real Madrid
3506 afișări
Imaginea articolului Barcelona îşi pune lotul la vânzare. Care sunt cei trei jucători de neatins

Barcelona îşi pune lotul la vânzare. Care sunt cei trei jucători de neatins

FC Barcelona este clubul care are cele mai mari cheltuieli cu salariile din fotbalul mondial, ceea ce a determinat conducerea blaugrana să pună la vânzare aproximativ tot lotul condus de Quique Setien. The Sun notează că există însă 3 jucători care sunt de neatins. Lionel Messi, Frenkie de Jong şi portarul Marc-Andre ter Stegen sunt fotbaliştii pe care îi vom vedea cu siguranţă şi în sezonul următor în tricoul catalanilor. 

Nelson Semedo este pe lista cluburilor Manchester City şi Juventus, însă nu se ştie dacă transferul se va face la suma cerută de Barcelona. 45 de milioane de euro vor catalanii pe fundaşul de 26 de ani. Samuel Umtiti, Ousmane Dembele şi Philippe Coutinho sunt jucătorii care urmau să fie vânduţi în această vară, însă din cauza crizei provocate de pandemia de coronavirus sumele de transfer vor fi reduse drastic. 

Barcelona nu vrea doar să vândă, ci şi să cumpere. Miralem Pjanic de la Juventus este una dintre ţintele campioanei Spaniei. Catalanii vor să îl dea la schimb pe Arthur, plus să plătească o diferenţă. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici