Barcelona se joacă cu focul. A reuşit să înregistreze patru fotbalişti chiar înainte de primul meci al sezonului

  • Barcelona a înregistrat patru dintre noile sale achiziţii la timp pentru primul meci al sezonului.
  • Imaginea echipei catalane ar fi fost grav afectată dacă nu i-ar fi avut disponibili în meciul cu Rayo Vallecano de pe Camp Nou pe jucători precum Lewandowski sau Raphinha.
457 afișări
Imaginea articolului Barcelona se joacă cu focul. A reuşit să înregistreze patru fotbalişti chiar înainte de primul meci al sezonului

Clubul spaniol nu putea înregistra noi jucători din cauza reglementărilor financiare din La Liga, dar a eliberat fonduri cu ajutorul mai multor "pârghii economice".

Cea de-a patra a fost activată vineri şi, acum, ratificată de La Liga, Franck Kessie, Andreas Christensen, Robert Lewandowski şi Raphinha pot înfrunta Rayo Vallecano, potrivit BBC.

Dar clubul încă aşteaptă înregistrarea fundaşului francez Jules Kounde.

Restricţia s-a aplicat şi jucătorilor care şi-au reînnoit contractele în această vară, şi anume Ousmane Dembele şi Sergi Roberto, dar ambii au fost de asemenea înregistraţi.

Pentru ca Kounde să poată fi înregistrat, Barcelona va trebui să mai reducă din "masa salarială".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici