Barcelona şi-a ales noul antrenor. Cine îi ia locul lui Setien după umilinţa cu Bayern Munchen

  • Quique Setien a fost dat afară de Barcelona după înfrângerea cu 2-8 cu Bayern
  • În locul său va fi adus Ronald Koeman, actualul selecţioner al Olandei
  • Vestea i-a făcut fericiţi pe fanii Barcelonei, cei care vor şi demiterea lui Bartomeu
2111 afișări
Imaginea articolului Barcelona şi-a ales noul antrenor. Cine îi ia locul lui Setien după umilinţa cu Bayern Munchen
Înfrângerea cu Bayern porneşte noua eră la Barcelona. Prima mutare a conducerii a fost demiterea antrenorului. Quique Setien este istorie, iar locul său va fi luat de Ronald Koeman. Fostul mare jucător de la Barca va fi instalat oficial după ce îşi dă demisia de la naţionala Olandei.
 
Koeman a mai fost antrenor secund la Barcelona în urmă cu 2 decenii. Ca jucător, a marcat peste 60 de goluri pentru club în cei 6 ani petrecuţi în Catalunya.
 
Vestea i-a făcut fericiţi pe fanii Barcelonei care îşi doresc o schimbare majoră la club.
 
”E o veste bună pentru că este unul din eroii Barcelonei, chiar dacă demisia preşedintelui nu se va produce. Nu este de vină nici vârsta lui Messi, nici stadiul lui Pique şi nici proasta organizare a lui Valverde sau Quique Setien. Eu cred că Messi va rămâne la acest club. Ce doreşte Messi este o revoluţie pe care o cerem cu toţii, dar am îndoieli mari că se va produce, dacă Bartomeu va rămâne preşedinte”, spune Nacho Martin, unul dintre suporterii Barcelonei.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici