Barrichello, convins că va testa un monopost săptămâna viitoare

Pilotul brazilian Rubens Barrichello a declarat, într-un interviu acordat ziarului O Estado din Sao Paulo, că este încrezător în faptul că va conduce, săptămâna viitoare, un monopost competitiv în sesiunea de teste de la Barcelona, ultima înaintea începerii CM de Foruma 1, informează planet-f1.com.

13 afișări
Imaginea articolului Barrichello, convins că va testa un monopost săptămâna viitoare

Barrichello, convins că va testa un monopost săptămâna viitoare

"Am credinţă, iar credinţa îmi spune că voi pilota, săptămâna viitoare, un monopost competitiv în cadrul testelor de la Barcelona, deşi nu am niciun act în mână care să mă asigure de acest lucru. Am avut patru luni de aşteptare şi nu voi sărbători până nu voi trece linia de sosire", a declarat Barrichello, care a fost preferat tânărului Brunno Sena de conducerea echipei ce va lua locul Honda Racing Team în Formula 1.

Conducătorul viitoarei echipe, Ross Brawn, i-a ales ca piloţi pentru sezonul 2009 pe Jenson Button şi Rubens Barrichello, preferându-l pe ultimul pentru experienţa bogată a brazilianului şi pentru capacitatea sa de a contribui la îmbunătăţirea monopostului în timpul scurt rămas până la prima etapă a CM, Marele Premiu de Formula 1 al Australiei, programat în 29 martie, la Melbourne.

Barrichello este convins de faptul că viitoarea echipă va avea un sezon reuşit sub conducerea fostului director tehnic al Ferrari. "Dacă mi se va cere să pilotez, am convingerea că putem reuşi un bun campionat. Cunosc calităţile lui Ross Brawn şi sunt sigur că el ştie cum să facă o maşină rapidă", a adăugat Rubens Barrichello.

Honda Racing Team F1 va fi preluată de actualul management al echipei, format din Ross Brawn şi Nick Fry, după ce compania japoneză producătoare de automobile Honda şi-a anunţat, anul trecut, retragerea din Marele Circuit.

Citeşte şi:

Honda Racing Team F1, salvată cu bani de la ... Honda

Honda şi-a anunţat retragerea din Formula 1

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici