Barrichello nu intenţionează să se retragă din Formula 1

Pilotul brazilian Rubens Barrichello, în vârstă de 39 de ani, a anunţat luni că nu intenţionează să se retragă din Formula 1 şi vrea să rămână la echipa Williams şi în sezonul următor.

82 afișări
Imaginea articolului Barrichello nu intenţionează să se retragă din Formula 1

Rubens Barrichello (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Vreau să mai rămân şi să pilotez în continuare şi după ce voi împlini 40 de ani, iubesc prea mult asta", a spus Barrichello.

Rubens Barrichello (11 victorii în 324 de GP-uri) pare să aibă dificultăţi în ceea ce priveşte păstrarea locului său la Williams. El a încheiat sezonul pe poziţia 17 în clasamentul piloţilor, cu 4 puncte. Miercuri, brazilianul a fost sfătuit de compatriotul său Felipe Massa (Ferrari) să se retragă din activitate, dacă este nevoit să-şi caute finanţator pentru a mai concura un sezon în Formula 1.

Locul celuilalt pilot de la Williams, Pastor Maldonaldo (poziţia 19 la finalul sezonului), este asigurat, deoarece compania petrolieră PDVSA din Venezuela investeşte cel puţin 15 milioane de dolari pe an pentru acesta.

Presa internaţională a speculat că locul lui Barrichello la Williams ar putea fi preluat în 2012 de Kimi Raikkonen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici