Băsescu: Aş vrea ca Tadici să plece supărat, iar eu vesel (Video)

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, că speră ca România să învingă Serbia la diferenţă de un gol, iar omologul său sârb Boris Tadici a spus, referindu-se la faptul că România nu a fost învinsă niciodată la Constanţa, că tradiţiile există ca să fie încălcate uneori.

13 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Aş vrea ca Tadici să plece supărat, iar eu vesel (Video)

Traian Băsescu şi Boris Tadici (Imagine: Daniel Mihailescu/Mediafax Foto)

Cei doi şefi de stat au susţinut o conferinţă de presă după întâlnirea pe care au avut-o la Palatul Cotroceni. Ei au fost întrebaţi ce pronostic dau pentru meciul de fotbal România-Serbia, care se va desfăşura sâmbătă la Constanţa.

"Eu nu am vrut niciodată să-l supăr pe prietenul meu Boris Tadici, dar aş vrea ca el să plece supărat, iar eu vesel de la stadion. Ştiu eu dacă o fi aşa? Pentru asta sper, deci nu dau un pronostic, dar sper, într-un 1-0, 2-1, 3-2 sau 4-3 în favoarea României - un gol pentru noi. Cu cât mai multe goluri, cu atât mai spectaculos", a răspuns Traian Băsescu.

La rândul său preşedintele Serbiei a răspuns că nu face pronosticuri la meciurile de fotbal şi că întotdeauna le comunică sportivilor "să dea tot ce le stă în putinţă".

"Dacă învinge, Serbia este calificată pentru mondiale şi asta înseamnă foarte mult. Mă îngrijorează că se va juca pe un stadion pe care România niciodată nu a pierdut vreun meci. Dar tradiţiile există ca să fie încălcate uneori", a spus Tadici.

Cei doi şefi de stat vor asista împreună, sâmbătă seară, la meciul de fotbal România-Serbia, la Constanţa.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici