Băsescu: Germania ar merita să câştige Cupa Mondială, au fost super până acum

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la Galaţi, unde a vizitat digul de la Dunăre, răspunzând unei întrebări, că selecţionata Germaniei ar merita să câştige Campionatul Mondial pentru că până acum a jucat foarte bine.

17 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Germania ar merita să câştige Cupa Mondială, au fost super până acum

Băsescu: Germania ar merita să câştige Cupa Mondială, au fost super până acum (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Şeful statului a inspectat, miecuri, situaţia digului ridicat la Galaţi, pe malul Dunării, pentru a proteja oraşul, după care a răspuns unor întrebări din partea presei, una dintre acestea fiind legată de selecţionata care va câştiga, în opinia preşedintelui, Cupa Mondială. "E, îmi ceri să fac pronosticuri de faţă cu toată lumea? Mi-a placut mult Germania, ar merita să câştige Cupa, au fost super până acum", a răspuns Traian Băsescu.

Reprezentativa Olandei s-a calificat în finala Cupei Mondiale, după ce a învins, cu scorul de 3-2 (1-1), selecţionata Uruguayului, într-un meci disputat, marţi, la Cape Town, în semifinalele competiţiei din Africa de Sud. Cealaltă semifinală a Cupei Mondiale, dintre Germania şi Spania, se va desfăşura, miercuri, de la ora 21.30, la Durban.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici