Bătaie între suporterii ruşi şi oamenii de ordine, după meciul Rusia-Cehia - VIDEO

Patru reprezentanţi ai serviciilor de ordine poloneze au fost loviţi, vineri de suporteri ruşi, la stadionul din Wroclaw, după meciul câştigat de Rusia în faţa Cehiei, scor 4-1, în grupa A de la Campionatul European, a anunţat poliţia locală.

381 afișări
Imaginea articolului Bătaie între suporterii ruşi şi oamenii de ordine, după meciul Rusia-Cehia - VIDEO

Bătaie între suporterii ruşi şi oamenii de ordine, după meciul Rusia-Cehia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Conform imaginilor filmate de un amator şi difuzate de televiziunea poloneză TVN24, un grup de suporteri a lovit cu pumnii şi cu picioarele voluntarii ce purtau vestele verzi şi portocali ale serviciului de ordine de la stadion.

"Patru persoane au fost spitalizate temporar, în urma acestui incident", a declarat Pawel Petrykowski, purtător de cuvânt al poliţiei din Wroclaw.

Cu puţin înainte de meci, poliţia a arestat patru ruşi aflaţi în stare de ebrietate, care au provocat un scandal într-un bar din Wroclaw.

Marţi, fanii ruşi vor defila pe străzile din Varşovia, până la Stadionul Naţional, unde vor asista la meciul Rusia - Polonia. Ei au primit deja o autorizaţie de la primărie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici