Bayern Munchen a spulberat presupusa contracandidată Union Berlin

Bayern Munchen a spulberat presupusa contracandidată Union Berlin şi a revenit în fruntea Bundesligii germane.

713 afișări
Imaginea articolului Bayern Munchen a spulberat presupusa contracandidată Union Berlin

Bayern Munchen a învins, duminică, pe teren propriu, cu 3-0, Union Berlin.

Cele două echipe au intrat în joc cu 43 de puncte, dar Bayern a „aşezat” rapid Union „la locul său” cu goluri în prima repriză marcate de Eric Maxim Choupo-Moting, Kingsley Coman şi Jamal Musiala la aniversarea a 20 de ani.

Bayern a trecut pe primul loc la diferenţa de goluri faţă de vechea rivală Borussia Dortmund, care a urcat sâmbătă în fruntea clasamentului după o victorie cu 1-0 pe terenul lui Hoffenheim, ocupanta locului trei, potrivit dpa.

"Am fost foarte activi în jocul de astăzi. A fost o prestaţie bună", a declarat căpitanul lui Bayern, Thomas Müller, pentru portalul de streaming DAZN. "Astăzi nu eram lideri când a început meciul şi, prin urmare, trebuia să se întâmple ceva".

Freiburg a ratat mai devreme şansa de a urca pe locurile de Liga Campionilor după 22 din 34 de meciuri, când a fost ţinută acasă, 1-1, de Bayer Leverkusen.

Union, ocupanta locului trei, care se bucură de un sezon remarcabil, după ce a promovat în Bundesliga abia în 2019, a făcut câteva incursiuni rare în atac, dar nu a avut verva care a marcat victoria de joi împotriva lui Ajax Amsterdam.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici