Bayern Munchen anunţă că a ajuns la un acord cu Juventus pentru Vidal

Clubul Bayern Munchen a anunţat, joi, pe site-ul oficial, că a ajuns la un acord cu gruparea Juventus Torino şi cu Arturo Vidal pentru transferul chilianului la echipa din Bundesliga.

198 afișări
Imaginea articolului Bayern Munchen anunţă că a ajuns la un acord cu Juventus pentru Vidal

Arturo Vidal (Imagine: Hepta / Mediafax Foto)

"Pot să confirm că am ajuns la un acord de principiu. Juventus şi jucătorul sunt de acord. Mai rămâne ca jucătorul să facă vizita medicală şi să semneze contractul. Dacă totul va decurge normal, Vidal se va antrena de săptămâna viitoare cu noua sa echipă", a declarat preşedintele clubului german, Karl-Heinz Rummenigge.

Conform presei internaţionale, Bayern Munchen va plăti 37 de milioane de euro pentru internaţionalul chilian, câştigător în acest an al Copa America.

Arturo Vidal, în vârstă de 28 de ani, a mai evoluat în carieră la formaţiile Colo-Colo şi Bayer Leverkusen.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici