Bayern Munchen intenţionează să aloce 60 de milioane de euro pentru achiziţii în intersezon (presă)

Clubul Bayern Munchen intenţionează să aloce suma de 60 de milioane de euro pentru transferurile de jucători în vederea sezonului 2011/2012, urmând să pună accent pe sectorul defensiv, informează cotidianul Bild, citat de AFP.

12 afișări

Potrivit jurnalului german, gruparea Bayern Munchen, eliminată din Liga Campionilor în optimile de finală, ar vrea să îl achiziţioneze pe fundaşul portughez Fabio Coentrao (Benfica Lisabona), care are o valoare estimată la 25 de milioane de euro. În cazul unui eşec al negocierilor cu Benfica, în atenţia clubului Bayern se mai află olandezul Gregory van der Wiel (Ajax Amsterdam) şi germanul Jerome Boateng (Manchester City).

Clubul bavarez l-ar vrea în atac, alături de Mario Gomez, pe bulgarul Dimităr Berbatov, de la Manchester United, care are o valoare de 15 milioane de euro.

Bild mai notează că transferul portarului Manuel Neuer de la Schalke 04, în schimbul sumei de 20 de milioane de euro, este doar o formalitate.

Preşedintele Consiliului de Supraveghere al clubului Bayern Munchen, Uli Hoeness, a declarat că tehnicianul Jupp Heynckes, succesorul lui Louis van Gaal, va avea la dispoziţie "toţi banii necesari".

Van Gaal nu a cerut niciun transfer vara trecută, o premieră în istoria clubului bavarez.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici