Bayern Munchen şi Stuttgart le-au spulberat pe Koln şi Schalke cu acelaşi scor, 5-1

Campioana Germaniei, Bayern Munchen, a făcut scorul etapei cu numărul 23 din Bundesliga, sâmbătă, învingând pe FK Koln cu scorul de 5-1. Acelaşi scor a fost înregistrat şi în partida dintre Stuttgart şi Schalke 04.

341 afișări
Imaginea articolului Bayern Munchen şi Stuttgart le-au spulberat pe Koln şi Schalke cu acelaşi scor, 5-1

Bayern Munchen şi Stuttgart

Bayern Munchen şi Stuttgart au fost performerele etapei cu numărul 23 din Bundesliga, ambele reuşind să îşi învingă adversarele cu scorul de 5-1.

În întâlnirea dintre Bayern şi Koln, Lewandowski şi Gnabry au marcat câte o dublă, completaţi fiind de reuşita lui Choupa-Moting. Lewandowski a ajuns la cota 28 în clasamentul golgheterilor din Germania şi va fi aproape imposibil de ajuns din urmă de Silva, care are 19 reuşite.

Bayern Munchen conduce clasamentul cu 52 de puncte, însă RB Leipzig continuă să îi sufle în ceafă. Koln e la doar trei puncte distanţă de zona fierbinte.

Tot cu o dublă se poate lăuda şi Endo, ale cărui goluri au contribuit la victoria lui Suttgart tot cu 5-1, în dauna codaşei Schalke, care în ultimele 8 etape are două egaluri şi şase înfrângeri şi ocupă solitar ultimul loc din Bundesliga.

În aceaşi etapă, Dortmund a învins o altă codaşă, pe Arminia Bielefeld, cu 3-0, iar Wolfsburg a trecut de Hertha Berlin cu 2-0.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici