Baza de antrenament a echipei Tottenham a fost evacuată după ce a fost descoperit un obiect suspect

Baza de antrenament a echipei Tottenham a fost evacuată după ce o bucată de metal, care s-a crezut a fi o bombă, a fost descoperită pe un teren de pregătire, informează publicaţia britanică Standard.

70 afișări
Imaginea articolului Baza de antrenament a echipei Tottenham a fost evacuată după ce a fost descoperit un obiect suspect

Baza de antrenament a echipei Tottenham a fost evacuată după ce a fost descoperit un obiect suspect

Iniţial s-a crezut că este vorba despre un proiectil din Al Doilea Război Mondial. Ulterior, după sosirea geniştilor, s-a constatat că era vorba de o simplă bucată de metal, în niciun caz de o bombă. Mai multe locuinţe din zonă au fost de asemenea evacuate de poliţia locală. Străzile din apropiere au fost de asemenea închise.

Din informaţiile apărute în presa britanică, niciun jucător al echipei Tottenham nu se află la bază în momentul respectiv. Numai o parte a staff-ului tehnic era prezentă la "Enfield Training Centre."

"O bucată de metal neidentificată a fost descoperită în această după-amiază. Din măsuri de precauţie, am ales să chemăm poliţia la faţa locului. În scurt timp s-a constatat că obiectul găsit nu reprezintă niciun fel de pericol", a declarat un oficial al clubului Tottenham.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici