Bazaliu aduce victoria României împotriva Spaniei cu o aruncare de excepţie în ultima secundă

Reprezentativa de handbal feminin a României a învins vineri seara echipa Spaniei, în primul meci din grupele principale de la Campionatul European de handbal, disputat la Skopje. Tricolorele au învins cu 27-28 (12-11) la capătul unui meci încheiat cu gol marcat de Bianca Bazaliu în ultima secundă.

1584 afișări
Imaginea articolului Bazaliu aduce victoria României împotriva Spaniei cu o aruncare de excepţie în ultima secundă

Bazaliu aduce victoria României împotriva Spaniei cu o aruncare de excepţie în ultima secundă

România a început bine jocul şi a condus constant cu 2-3 goluri, până spre finalul primei reprize, când ibericele s-au apropiat la un singur gol, înainte de intrarea la vestiare.

În partea secundă, româncele au făcut câteva erori în faza ofensivă, dând şansa Spaniei să revină în joc şi chiar să preia conducerea cu 2 goluri avans când mai erau aproximativ 5 minute de joc.

Neagu şi Compania au egalat apoi, şi cu contibuţia Dacianei Hosu, care a apărat o aruncare de la 7 metri.

La 26-26, Sorina Grozav şi-a asumat riscul unei aruncări la poartă, din situaţie de prepasiv, aducând avantaj de un gol, când mai erau 35 de secunde.

Spania a egalat (27-27) cu 10 secunde înainte de final, moment în care mingea a ajuns la Bianca Bazaliu, care a aruncat foarte puternic la poartă, în ultima secundă de joc, de la aproximativ 15 metri şi a marcat, după ce mingea a ricoşat din portarul advers.

În urma jocurilor de vineri, România se situează pe ultimul loc în grupă, cu 2 puncte, dar păstrează şanse teoretice de calificare în semifinala competiţiei.

Următoarele jocuri ale României sunt în compania Muntenegrului, marţi, şi a Germaniei, miercuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici