Becali a anunţat că FCSB şi-a luat fundaş central: Mâine vine la Bucureşti să semneze

Gigi Becali, finanţatorul FCSB, a anunţat, luni, că Artur Jorge, fundaş central portughez de 22 de ani, va ajunge, marţi, la Bucureşti, pentru a semna un contract pe un an cu FCSB, după ce a fost împrumutat de la SC Braga, echipa care l-a şi format.

224 afișări
Imaginea articolului Becali a anunţat că FCSB şi-a luat fundaş central: Mâine vine la Bucureşti să semneze

Becali a anunţat că FCSB şi-a luat fundaş central: Mâine vine la Bucureşti să semneze

Iniţial, informaţiile din presa portugheză au vorbit despre venirea lui Jorge la Dinamo, dar finanţatorul FCSB a dezvăluit că nu s-a pus problema ca lusitanul să semneze cu gruparea din Ştefan cel Mare, el urmând să joace la vicecampioana României până la finalul acestei stagiuni. Conform înţelegerii, FCSB îl va împrumuta pe Artur Jorge pentru un an şi, în cazul în care stoperul va confirma, va putea fi cumpărat dacă Becali va plăti 700.000 de euro: "E jucătorul nostru, mâine vine la Bucureşti să semneze! N-a fost vorba să vină la Dinamo, a fost o neînţelegere! El trebuie să vină la Bucureşti ca să semneze cu noi, nu cu Dinamo. Îl luăm împrumut un an şi avem opţiune de cumpărare apoi, trebuie să dăm 700.000 de euro. Nu ştiu momentan cine-i va plăti salariul, ne vom înţelege", a spus Becali, pentru ProSport.

La scurt timp după ce Gigi Becali a confirmat că s-a înţeles cu Braga pentru împrumutul lui Artur Jorge, Nicolae Dică a vorbit şi el despre situaţia fundaşului: "Suntem în discuţii cu el, sperăm să reuşim să-l aducem", a spus Dică, în conferinţa de presă susţinută înaintea meciului de la Sporting.

Cotat la un milion de euro de site-ul transfermarkt.de, Artur Jorge Marques Amorim e un produs al academiei lui SC Braga, dar a strâns doar 28 de meciuri la echipa mare a clubului portughez, fiind împrumutat, de-a lungul timpului, la Vilaverdense şi Freamude. În vara acestui an, stoperul înalt de 1,86 metri a fost împrumutat la echipa lui Mircea Rednic, Royal Mouscron, dar s-a întors la Braga după doar câteva săptămâni petrecute în Belgia.

Totuşi, Artur Jorge vine după un sezon 2016/2017 bun, în care a prins 20 de meciuri pentru Braga în campionatul Portugaliei, dar şi două în Europa League.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici