Becali: Am vrut să discut şi cu Olăroiu dar n-am putut să dau de el

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că a vrut să-l contacteze pentru o posibilă preluare a băncii tehnice a echipei "roş-albastre" pe Cosmin Olăroiu însă nu a putut să vorbească cu tehnicianul care acum pregăteşte formaţia din Arabia Saudită, Al-Hilal.

18 afișări
Imaginea articolului Becali: Am vrut să discut şi cu Olăroiu dar n-am putut să dau de el

Becali: Am vrut să discut şi cu Olăroiu dar n-am putut să dau de el (Imagine: Mediafax Foto)

"Am vrut să discut şi cu Oli, dar n-am putut să dau de el. E mai greu de găsit de acolo", a spus Gigi Becali la postul de televiziune Sport.ro.

Becali a precizat că singurul antrenor cu care a vorbit pentru a prelua Steaua după demisia lui Marius Lăcătuş este Dorinel Munteanu, deşi cu puţin timp înainte a declarat, la alt post TV, că negociază cu doi tehnicieni.

Finanţatorul stelist a afirmat că i-a plăcut tactica pe care Dorinel Munteanu a impus-o la echipele pe care le-a pregătit. "Mie îmi plăcea ce juca FC Argeş, iar la Vaslui a făcut echipă. El poate să joace ce sistem vrea la Steaua. I-am spus că nu mă interesează ce echipă o să facă el. Nu m-a interesat nici la Protasov, nici la Lăcătuş. O singură dată m-am băgat la echipă, atunci, cu postul lui Rădoi (n.r. - peste Gheorghe Hagi). Dorinel trebuie să-şi rezolve situaţia cu cei de la Cluj", a mai spus Becali.

Finanţatorul stelist a menţionat că antrenorul portughez Jose Mourinho l-a avertizat cât de periculos este scorul de 2-0 cu Lyon în timpul meciului de marţi seară. "Giovanni (n.r. - Ioan Becali, vărul finanţatorului stelist) mi-a spus că la 2-0 Mourinho l-a sunat şi i-a spus să-i transmită lui Lăcătuş să închidă jocul pentru că va veni «iadul«. I-a spus că va veni «iadul» peste noi la 2-0. Metaforic vorbind", a explicat Becali.

Tehnicianul Marius Lăcătuş şi-a dat demisia, miercuri dimineaţă, din funcţia de antrenor principal al echipei Steaua Bucureşti, după înfrângerea, scor 3-5, din partida cu formaţia Olympique Lyon, din etapa a III-a a grupei F a Ligii Campionilor.

Finanţatorul stelist Gigi Becali a declarat că Dorinel Munteanu de la "U" Cluj are 80 la sută şanse să-l înlocuiască pe Marius Lăcătuş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici