Becali, atacat dur de fostul său angajat Mihai Stoica

Patronul stelist Gigi Becali a fost atacat dur, duminică seară, în cadrul unei emisiuni televizate, de fostul manager al FC Steaua, Mihai Stoica, care îndeplineşte acum funcţia de preşedinte al clubului Unirea Urziceni.

4 afișări
Imaginea articolului Becali, atacat dur de fostul său angajat Mihai Stoica

Becali, atacat dur de fostul său angajat Mihai Stoica

"Am vrut să plec pentru că nu mai vroiam să fiu a cincea roată la căruţă, să asist cum jucători pe care nu-i vedeam pregătiţi pentru a veni la Steaua să ajungă la această echipă. Echipa mea, Steaua pe care mi-o doream eu era cu Thereau, cu Elton, cu Neaga, cu Dică, cu Golanski... E păcat ce se întâmplă. Să nu uite patronul Stelei că l-am dominat categoric cinci ani cât am fost acolo pentru că niciodată nu a ridicat tonul la mine. Totuşi nu l-am dominat cum îl domina Piţurcă, pentru că la Piţurcă nici nu intra în vestiar", a spus Stoica, la emisiunea Fanatik.

Stoica a spus despre Becali că distruge echipa Steaua şi consideră regretabil faptul că finanţatorul se amestecă în problemele tehnice ale antrenorului Gheorghe Hagi. "Dacă asta a făcut, a făcut o chestie reprobabilă. De ce nu-şi ia licenţa Pro şi să se aşeze direct pe bancă? Probabil că are nevoie de un măscărici pe bancă, iar el să-i dicteze schimbările şi să-i facă echipa. Să te comporţi de maniera asta cu Hagi, care este cel mai mare stelist din fostele glorii ale Stelei ... A făcut o greşeală mai mare decât atunci când a strigat «Augh, augh, augh», cu fularul lui Dinamo la gât", consideră fostul manager stelist.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici