Becali: Bourceanu, Nikolici şi Mihai Costea vor putea juca cu Mioveni

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, că a plătit, într-un cont al ANAF, suma de transfer pentru Alex Bourceanu care va putea evolua, alături de Stefan Nikolici şi Mihai Costea, în partida din etapa a II-a a Ligii I, cu CS Mioveni.

100 afișări
Imaginea articolului Becali: Bourceanu, Nikolici şi Mihai Costea vor putea juca cu Mioveni

Becali: Bourceanu, Nikolici şi Mihai Costea vor putea juca cu Mioveni (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax foto)

"Bourceanu a semnat cu Steaua şi îl face acum. Am plătit banii în contul ANAF-ului. ANAF-ul de la Timişoara trebuie să dea hârtia acum şi o să poată juca etapa asta. Pe Nikolici l-am făcut, şi pe Mihai Costea", a spus Becali.

Finanţatorul a menţionat că la Steaua ar putea ajunge şi atacantul Florin Costea. "Eu îl vreau pe Florin Costea, dar să vedem. Sunt toţi liberi acum (n.r. - jucătorii echipei Universitatea Craiova). Pe Mihai Costea ca să-l legitimeze a semnat un contract nou, nu pe 1.400.000 cât am dat, a semnat un contract că e liber cum ar veni şi aşa a putut fi făcut. Şi aşa s-a rezolvat şi cu Prepeliţă", a mai spus el.

Becali a anunţat că Steaua va disputa meciul din play-off-ul Ligii Europa pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, din Cluj. "În Liga Europa vom juca la Cluj", a adăugat el.

Gigi Becali a precizat că nu-l interesează un transfer al jucătorilor Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu. "Găman şi Brăboianu nu mă interesează nici dacă îi iau gratis, nici dacă îmi dă cineva bani. Sunt foarte buni jucători, dar eu iau la Steaua caractere. Un jucător care spune că pleacă doar în străinătate şi pe urmă pleacă pe coclauri, nu mă interesează", a explicat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici