Becali: "Când ai asemenea lot, prima oară e vinovat antrenorul"

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri seară, la o emisiune televizată, că după înfrângerea echipei sale la Vaslui, nu mai înţelege nimic din fotbal şi că principala vină aparţine antrenorului Marius Lăcătuş, care nu va fi, însă, îndepărtat.

11 afișări
Imaginea articolului Becali: "Când ai asemenea lot, prima oară e vinovat antrenorul"

Becali: "Când ai asemenea lot, prima oară e vinovat antrenorul" (Imagine: Mediafax Foto)

"Aşteptăm să fie eliminaţi jucători de la adversari ca să câştigăm? Arbitrul a condus impecabil, dăm vina pe arbitru? Să dea afară trei jucători ca să câştige Steaua? Probabil n-a văzut faza aia de roşu. Nu mai înţeleg nimic din fotbal, e un fenomen pe care ori nu-l pot înţelege nicodată, ori...Sunt nişte secrete, miracole, nu le pot înţelege. O echipă ca Steaua, să nu pună mingea jos... Păi ştiţi câte le dă CFR? Şapte! Lăcătuş nu va fi dat afară niciodată, dar când ai un asemenea lot, prima dată e vinovat antrenorul", a spus Becali, la Fanatik Show.

Becali a afirmat că o să întrebe mai mulţi oameni de fotbal ce se întâmplă, pentru a-i da sfaturi: "Măreşte salariile, dă-le prime, fă-le poftele, că au jucat bine cu Roma, cumpără jucători de milioane. Ce mai trebuie să fac? Dar nu le mai pun la suflet, nu vreau să mă îmbolnăvesc. Nici prin cap nu-mi trecea că o să luăm bătaie, nici rugăciunea nu mi-am făcut-o, aşa eram de relaxat. Dacă Vasluiul avea curaj şi nu le era aşa frică de noi, ne băteau mai rău, oricum era să facă 2-0".

Gigi Becali a declarat că are încredere că Steaua are echipă bună, iar dacă nu este aşa, înseamnă că nu se pricepe la fotbal. "Nu mi-a convenit că n-a jucat Goian, mă sunase şi Piţurcă: ce faceţi cu Goian, că e de bază la naţională... I-am spus că probabil va juca. Cred că Lăcătuş, crezând că acesta va pleca, şi-a făcut echipa fără el. Mai bine nu jucam cu Roma, şi-au dat viaţa, să-i vadă Roma, iar acum au fost morţi. Ce să mai iau alţi jucători? Stau câte trei în afara lotului, vine şi Toja... Au fost obosiţi. Ovidiu Petre nu e refăcut, Tiago nu e ofensiv, nu iuţeşte jocul. Să mă retrag din fotbal? A fost o declaraţie, că nici nu-mi trecea prin cap că pierdem, în sensul ăsta am spus", a comentat el.

Echipa Steaua a început sezonul 2008/2009 al Ligii I cu o înfrângere, jucătorii antrenaţi de Marius Lăcătuş fiind învinşi, miercuri, în deplasare, de formaţia FC Vaslui, scor 1-0, în prima etapă a campionatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici