Becali: Cer ajutorul Maicii Domnului că jucăm cu o echipă musulmană!

Finanţatorul stelist Gigi Becali spune că îşi pune baza în divinitate după ce a aflat că Steaua va întâlni echipa Galatasaray Istanbul în turul trei preliminar al Ligii Campionilor şi îi cere ajutorul Maicii Domnului în meciul în care formaţia sa va da piept cu "musulmanii".

17 afișări
Imaginea articolului Becali: Cer ajutorul Maicii Domnului că jucăm cu o echipă musulmană!

Becali: Cer ajutorul Maicii Domnului că jucăm cu o echipă musulmană! (Imagine: Mediafax Foto)

"Meci greu cu Galata, dar nu mi-a fost frică niciodată de turci. Galata nu mai este atât de puternică cum a fost. Îmi doresc să fie de bătut. Ce-o vrea Dumnezeu! E bine, poate ţine cu creştinii, suntem în Postul Sfintei Mării... Gigi Becali dă piept cu musulmanii! Am o mică amărăciune după tragerea la sorţi, dar mai bine să joci cu Galata şi să te califici decât să joci cu o echipă mică şi să pierzi. Jucătorii se mobilizează şi ei mai tare. Cer ajutorul Maicii Domnului că jucăm cu o echipă musulmană! Toate bazele mi le pun în divinitate! Vreau să batem acolo şi să fim calificaţi!", a declarat, vineri, Becali.

Echipa Steaua Bucureşti va întâlni formaţia turcă Galatasaray Istanbul în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, conform tragerii la sorţi de vineri, de la sediul UEFA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici