Becali: CFR a dominat, e un rezultat extraordinar pentru noi

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, la finalul meciului de la Cluj cu CFR, scor 1-1, din etapa a IX-a a Ligii I, că gazdele au dominat, iar "roş-albaştrii" au reuşit un rezultat extraordinar.

14 afișări
Imaginea articolului Becali: CFR a dominat, e un rezultat extraordinar pentru noi

Becali: CFR a dominat, e un rezultat extraordinar pentru noi (Imagine: Mediafax Foto)

"E bine, foarte bine. Steaua a câştigat un punct. Important e că CFR, o echipă foarte puternică, unde nu vor câştiga vreodată Rapid şi Dinamo, a rămas la cinci puncte în urmă. Cred în continuare că CFR e o echipă de care trebuie să ne temem. Normal că ei nu sunt mulţumiţi, au rămas la cinci puncte. În Liga Campionilor e posibil orice, dar nu cu Chelsea. Cred că Steaua ar fi arătat altfel cu Rădoi şi Ovidiu Petre, dar e un rezultat extraordinar pentru noi. Ei au dominat jocul, noi am avut ocazii mai multe, puteau marca Semedo, Arthuro, Szekely...Au fost mai buni ca noi, recunosc, au dominat jocul", a spus Becali.

Gigi Becali a afirmat că este un rezultat echitabil, de care este foarte mulţumit. "Ce ne-a lipsit? Luciditatea lui Arthuro. Arbitrajul? Ne putem lega de acea fază în care a fost călcat Arthuro, dar nu sunt adeptul cartonaşelor roşii, pentru că apoi jocul nu ar mai fi echitabil, zece contra 11. Şi apoi, nu cred că a fost intenţionat, ci din inerţie. Arbitraj foarte bun", a comentat el.

Conducătorul stelist a vorbit şi despre prestaţia lui Antonio Semedo. "A fost dezavantajul ăla, că jucătorii de la CFR îl cunosc foarte bine. A fost avantajul lor, nu prea amişcat. Poate l-au copleşit şi emoţiile, a jucat împotriva foştilor lui colegi", a spus Becali, adăugând că nu a discutat cu conducerea clujeană despre transferul din iarnă al lui Christian Fabbiani la Steaua.

Becali a declarat că a fost într-adevăr un meci între două echipe de Liga campionilor, de mare angajament. "CFR - Steaua a devenit un derbi. Nu se poate spune că a fost o repetiţie, un antrenament pentru Fiorentina, ci un meci mai important decât cel de marţi din Liga Campionilor", a spus Gigi Becali la GSP TV.

Becali a spus la ieşirea de la stadion că Steaua s-a mulţumit după ce a marcat, fiind un meci de mare încărcătură: "Nu mă interesează că s-a distanţat Dinamo. Mi-era teamă mai mult de CFR. E 1-1, toată echipa mi-a plăcut".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici