Becali: CFR mai poate pierde campionatul

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, că CFR Cluj este favorită la câştigarea Ligii I şi foarte greu mai poate pierde campionatul, gruparea "roş-albastră" având şi handicapul rezultatelor directe care avantajează formaţia antrenată de Andrea Mandorlini.

21 afișări
Imaginea articolului Becali: CFR mai poate pierde campionatul

Becali: CFR mai poate pierde campionatul (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Mai greu, dar mai poate pierde CFR campionatul. Nu pot să-mi dau seama dacă suntem mai puternici decât CFR. Din punct de vedere al corectitudinii şi al dreptăţii, noi merităm să luăm campionatul. Ei au şi avantajul meciului direct, deci, dacă noi câştigăm azi cu Poli Iaşi, rămân practic patru puncte între noi, pentru că la egalitate de puncte, câştigă CFR", a spus Becali.

Gigi Becali consideră că programul sfârşitului de sezon avantajează formaţia CFR Cluj în dauna Stelei.

"CFR nu mai are meciuri aşa grele. Noi vom avea meci greu şi cu Rapid, se vede mâna lui Andone acolo. A dominat clar pe CFR în prima repriză, în a doua, au căzut fizic", a mai spus el.

Finanţatorul stelist regretă situaţia prin care trece acţionarul majoritar al FC Rapid.

"L-am chemat pe Copos pe la mine acum câteva zile. Parcă îmi părea şi rău de el. S-a şi cherchelit puţin, a băut nişte vin roşu. El nu se supără când îl fac ţigan, mi-a şi dat mesaj de Paşte: «Hristos a înviat, la mulţi ani, să fii frate cu ţiganii»", a relatat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici