Becali crede că Vanghelie se află în spatele intenţiei de achiziţie a Clubului Steaua

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că în spatele intenţiei suporterilor de a cumpăra clubul Steaua se află primarul Marian Vanghelie.

29 afișări
Imaginea articolului Becali crede că Vanghelie se află în spatele intenţiei de achiziţie a Clubului Steaua

Becali crede că Vanghelie se află în spatele intenţiei de achiziţie a Clubului Steaua (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Finanţatorul stelist a declarat că fostul lider al galeriei, Jean Pavel, care i-a "furat vreo 300.000 de euro", ar dori să strângă bani de la suporteri ca să cumpere clubul.

"A fost un miting că au serbat 62 de ani de la înfiinţare. Probabil că a fost o manipulare şi cred că Vanghelie (n.r. - Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5) o face, primarul care este. Are el bani de Steaua?! Păi i-a dat pe toţi la PSD. Nu se poate să fii contra unui patron care a făcut ce a făcut la Steaua, trei participări în Liga Campionilor, semifinală de Cupa UEFA. Eu am adus pe Chelsea, pe Roma, pe Arsenal, pe Real Madrid şi cu cine? Cu Cristocea, cu Saban, cu Gigel Coman, cu Gigel Bucur, Croitoru, nici nu mai ştiu cu cine. Iar acum ei vin şi îmi spun să plec. Eu i-am spus lui Jean Pavel că fac un miting de 3.000 de oameni ca să plecaţi voi din casă de la voi şi să îmi daţi mie toate averile voastre. Cum să plec eu? Păi ei stau pe scaunele mele, pe tribunele construite de mine. Păi acolo e sufletul meu, plec eu că vor 17 «bagabonţi»? Suporterii Stelei sunt ăia care au votat aseară. Dacă suporterii Stelei doreau să plece Becali, aveau duşmănie şi nu mai votau aseară. Eu, cu suporterii Stelei, am revitalizat un partid. Jean Pavel e un «bagabont» care mi-a furat vreo 300.000 de euro cu deplasările. Acum vrea să se întoarcă în galerie pentru că nu îi mai merg afacerile. Şefii din galerie au început să râdă când l-au auzit. Mi-a cerut câteva luni de zile ca să strângă 20 de milioane, dar i-am zis să strângă numai 10. A zis că cere 50 de euro de la fiecare, dar el habar nu are de matematică. Îi trebuie 500.000 de oameni ca să îi dea 50 de euro, dar lui nici cinci oameni nu îi dau 50 de euro. Dacă lui îi dau trei oameni 50 de euro, eu îmi tai capul, iar el vrea de la 500.000 de oameni", a subliniat Becali.

Gigi Becali doreşte ca suporterii de la Peluza Sud să fie mai civilizaţi. "Acum Peluza Sud va intra în reparaţii, pentru că trebuie făcute nişte reparaţii, pe o perioadă mai lungă. La tribuna I şi a II-a, voi face biletele mai ieftine şi pentru elevi, studenţi şi femei va fi gratis, pentru că vreau să fac civilizaţie, iar la Peluza Sud se va intra în reparaţii, pentru că nu prea îmi place. S-ar putea să intre şi pe la Peluza Nord ceva reparaţii. Avem nevoie ca să vindem biletele în cupele europene, ca să dăm retuş. Doar în campionatul naţional voi face nişte reparaţii, pentru că nu accept 30-40 de drogaţi care i-au instigat şi pe ceilalţi", a spus Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici