Becali despre fostele glorii care nu au primit bilete cu Chelsea: Eu nu sunt servitor sau poştaş. Un copil dacă nu plânge, nu primeşte ţâţă

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, referitor la faptul că fostele glorii ale clubului nu au primit bilete pentru meciul cu Chelsea, din optimile Ligii Europa, că el nu este servitor sau poştaş să le livreze tichetele, iar dacă vor să asiste la partidă, trebuie doar să îi ceară.

442 afișări
Imaginea articolului Becali despre fostele glorii care nu au primit bilete cu Chelsea: Eu nu sunt servitor sau poştaş. Un copil dacă nu plânge, nu primeşte ţâţă

Becali despre fostele glorii care nu au primit bilete cu Chelsea: Eu nu sunt servitor sau poştaş. Un copil dacă nu plânge, nu primeşte ţâţă (Imagine: Razvan Lupica / MediafaxFoto)

"Până luni aştept orice glorie să vină şi să ceară bilet la VIP. Eu nu sunt servitor să mă duc să îi duc acasă oricărei glorii. Iovan, Bumbescu, orice glorie. Prima dată pentru ei şi după aia pentru politicieni. Mă scuzaţi că nu vă ştiu adresa să vin acasă ca poştaşul, că altfel îmi puneam geanta şi le duceam. Atât pot să fac, mai multe nu am cum. Gloriilor dacă le e lene să vină, să dea un telefon şi le pun biletele într-un plic. Vino la meciul cu Gaz Metan şi le primeşti într-un plic de la Luţu. Eu ştiu că un copil dacă nu plânge, nu primeşte ţâţă. Nici eu nu pot să iau o ţigancă şi să dea cu ghiocul. Lui Puiu Iordănescu i-am dat şapte, că e şi cuscrul meu şi vine şi cu ginerele", a spus Becali.

Gigi Becali a afirmat că a păstrat 1.000 de bilete pe care să le împartă oamenilor politici şi apropiaţilor. "Am bilete şi pentru deputaţi, senatori şi orice consilier guvernamental. Am ţinut pentru persoane importante cam o mie de bilete, dintre care 500 la peluze şi 500 la VIP. Din 500 mai am 200 la VIP. Dacă aveam un milion de bilete, le dădeam din toată inima mea, dar suporterii sunt şi ministrul şi consilierul şi deputatul. Mie mi-e jenă să mă sune o persoană publică şi să nu am", a completat Becali.

Finanţatorul stelist a mai spus că îl aşteaptă la meci şi pe preşedintele Traian Băsescu, căruia i-a rezervat trei locuri într-o lojă în care va mai sta şi ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură, Dan Şova. "Care sunt mai apropiaţi, i-am pus lângă loja mea. Loja zece, Hagi şi Teia Sponte, loja nouă Băsescu şi Şova, care e cel mai capabil dintre miniştri şi pe care îl iubesc. Băsescu are trei bilete rezervate, vine, bine, nu vine, nu am ce să fac. Atâta merită preşedintele României, să aibă trei locuri rezervate. Ce, nu am voie să ţin o mie de bilete din 55.000? Păi de aia m-am bătut cu toată lumea şi am cheltuit milioane de euro? M-am enervat", a adăugat Becali, care a luat biletele pe care le avea cu el şi le-a aruncat pe jos", a precizat Becali, care a menţionat că în cazul în care Roman Abramovici va veni la dineul de dinaintea partidei cu Chelsea, va merge şi el.

Partida Steaua - Chelsea Londra, contând pentru manşa tur a optimilor de finală ale Ligii Europa, se va disputa, joi, de la ora 20.00, pe Arena Naţională.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici